Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nemoralna ponuda LeBronu Jamesu

Poèetak srpnja upalit æe alarm u nizu NBA klubova željnih dovoðenja ponajboljeg košarkaša današnjice, Clevelandovog LeBrona Jamesa.

Prvog dana srpnja James postaje bezuvjetno slobodan igraè na tržištu, bez ikakvih uvjeta spram aktualne mu momèadi Cavaliersa. Iako postoji i opcija ostanka, nekako se izglednijim èini da æe svestrani košarkaš promijeniti adresu stanovanja i dres momèadi. U utrci za njegovim uslugama najkonkretnije se spominje New York, toènije tamošnja momèad Knicksa.

Za koga god da potpiše ugovor Jamesu æe biti zajamèene desetine milijuna amerièkih dolara, meðutim, nitko (za sada) ne nudi ono što nudi New York.

Naime, tamošnji strip-klub Scorers, u nadi da æe se James opredijeliti upravo za Knickse, na službenim web-stranicama obeæaje da æe LeBron do kraja života imati besplatan “ples u krilu“, kao i besplatne obroke u njihovom restoranu.

Takoðer, profitirat æe i svi ostali, buduæi da je klub obeæao jednom tjedno slaviti “LeBron James Day”. Tom prilikom æe sve striptizete nastupati u dresu “Kralja Jamesa“.

Latest Posts

NE PROPUSTITE