Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nene završio s nastupima u doigravanju?

Centar Denver Nuggetsa Nene ozlijedio je koljeno tijekom pete utakmice prvog kruga doigravanja protiv Utah Jazza te nije mogao odigrati cijelu utakmicu. Još nije poznato koliko je ozbiljna ova ozljeda, no sumnja se na ozbiljniju povredu koljena.

Ovo je loša vijest za sve navijaèe Nuggetsa jer se Denver nalazi u lošoj situaciji protiv Jazzera. Utah vodi u seriji 3-2 te im je potrebna još samo jedna pobjeda kako bi prošli u drugi krug doigravanja. Ukoliko Nene ne bi mogao nastupiti na utakmici koja se igra u subotu ujutro po našem vremenu, šanse Nuggetsa dodatno bi se smanjile te bi Denver mogao završiti ovogodišnje nastupe u doigravanju.

Nene je ozlijedio koljeno tijekom prvog poluvremena nakon neugodnog sudara koljenima s Carlosom Boozerom. Nene je izvukao deblji kraj te je nakon tog sudara nekoliko minuta proveo ležeæi na parketu. Teren je napustio uz pomoæ lijeènika i više se nije vraæao u igru. Koliko je ozljeda ozbiljna još nije poznato, no iz vodstva Nuggetsa nisu previše optimistièni i sumnjaju na puknuæe ligamenata što bi znaèilo kraj sezone za njihovog prvog centra.

Još ne znamo koliko je ozljeda ozbiljna, no ukoliko ne bude mogao igrati, morat æemo se snaæi bez njega“, izjavio je privremeni trener Denvera Adrian Dantley koji na klupi mijenja Georgea Karla dok se on lijeèi od teške bolesti raka grla.

U ovogodišnjih pet nastupa u doigravanju Nene je prosjeèno postizao po 11 poena i hvatao 6 skokova po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE