Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nene želi novi ugovor

Denver Nuggetsi æe dugo pamtiti ovaj prijelazni rok jer su u jednoj razmjeni ostali bez dugogodišnje prve zvijezde, Carmela Anthonyja, ali i vrlo pouzdanog Chaunceyja Billupsa. Bez njih, neki æe drugi igraèi imati veæu ulogu u ekipi.

To se prije svega odnosi na Brazilca Nenea koji, prema nekim izvorima bliskim igraèu, nije zadovoljan što mu èelnici Nuggetsa još uvijek nisu ponudili produženje ugovora.

No vrlo je vjerojatno kako æe do ponude novog ugovora doæi u vrlo kratkom roku. Mnogo bi momèadi voljelo vidjeti Nenea u svojim redovima, a zna se da su se Miami, Houston i Oklahoma veæ raspitivali oko moguæeg angažmana ovog centra. Zbog toga æe vjerojatno Denver ubrzati s produženjem ugovora.

Nene je izjavio kako bi volio ostati u Denveru, da ondje ima obitelj i da se ne želi seliti. Takoðer, smatra da zaslužuje ugovor od oko 5 godina vrijedan 60 milijuna dolara, nešto slièno kao ugovori Ala Horforda i Joakima Noaha.

Ukoliko mu Denver ne ponudi novi ugovor, Nene može raskinuti trenutni ugovor nakon završetka ove sezone, èime bi ostao bez 11,6 milijuna dolara koje bi zaradio ako bi odradio još jednu, posljednju godinu postojeæeg ugovora.

Latest Posts

NE PROPUSTITE