Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Neodlučni Joakim Noah

Momčad Chicago Bullsa iza sebe imaju godinu u kojoj nije bilo puno svijetlih točaka i prema svim prognozama sezonu su označili kao razočaravajuću. Francuski centar iz Vjetrovitog grada Joakim Noah propustio je dobar dio sezonu uslijed povrede ramena.

Ovaj 211 cm visoki centar trenutno je dio Adidas kampu u Trevisu gdje se priprema za ljeto koje dočekuje kao slobodan igrač što mu donosi novo iskustvo. Na pitanja novinara što misli o protekloj sezoni Bullsa pod vodstvom trenera Fred Hoiberga kazao je:

„Ove sezone nisam imao puno minuta na terenu i to mi je predstavljao drastičnu promjenu. Proteklih par godina bilo je nekih tradicija u momčadi ali ove sezone dosta toga se promijenilo. Teška adaptacija, a onda uslijedila je moja povreda te sam bio gotov za sezonu što mi je predstavljalo veliko razočarenje. Bez sumnje loša sezona je iza mene, ali i to je sastavni dio sporta“.

Dotakao se i trenera Hoiberga: „Fred je zaista dobar trener. Mi igrači snosimo krivicu zbog porušene atmosfere u svlačionici, a ne trener“.

Što se tiče  Joakimove budućnosti u NBA ligi rekao je kako se u potpunosti sprema za tržište. Zahvalan je organizaciji Chicago Bullsa na deset lijepih godina u klubu kao i za priliku koju su mu pružili u ligi, no kako kaže Noah sve ponude koje mu se nađu ispred nosa uzeti će u razmatranje.

Tijekom boravka u Europi osim pripreme za narednu sezonu kaže kako se budi u jutarnjim satima kako bi pratio utakmice NBA finala.

Latest Posts

NE PROPUSTITE