Monday, February 6, 2023

ZADNJE OBJAVE

Neporaženi Orlando, Boston spreman za Miami

Košarkaši Bostona predsezonu su zakljuèili 107-92 pobjedom protiv New Jerseyja. U prvoj utakmici nove sezone NBA lige snage æe odmjeriti protiv Miamija.

- Advertisement -

Dva od tri (uz Orlando) najveæa favorita za finale s Istoène konferencije suèelit æe se u utorak u TD Gardenu.

Velika Bostonova trojka okupljena u sezoni 2007/08, koju su zakljuèili s prstenom prvaka, a koju èine Paul Pierce, Kevin Garnett i Ray Allen, pred ovu je osnažena dolascima Shaquillea i Jermainea O’Neala. Uz svestranog Rajona Ronda i solidnu klupu bit æe prvi koji æe testirati novi izgled Miamijeve momèadi. Podsjetimo, uz voðu Heata Dwyanea Wadea i dobar ostatak rostera, sada su ondje i LeBron James te Chris Bosh.

“Paul želi još jedan prsten, a htio bih ga i ja. Motivirani smo i mislim da nas se s pravom može proglasiti jednim od favorita” najavio je sezonu Shaquille O’Neal, koji je protiv Netsa imao uèinak od 12 poena i devet uhvaæenih lopti.

- Advertisement -

Orlando Magic jednostavno ne zna izgubiti predsezonsku utakmicu, pa su tako svoj niz nepobjedivosti u susretima bez znaèaja protegnuli do brojke 21 u 101-76 pobjedi protiv Dallas Mavericksa. Niz traje od 2008. godine. Dwight Howard (7-7 iz igre, 6-10 bacanja, 20 poena, 13 skokova, èetiri blokade) i Vince Carter (20 koševa) predvodili su floridski sastav do slavlja.

“Spremni smo ovaj niz prebaciti i na sezonu” kazao je Carter.

NBA liga, predsezona, srijeda:

Boston – New Jersey 107-92

Orlando – Dallas 101-76

Philadelphia – New York 118-91

Toronto – Chicago 103-110

Charlotte – New Orleans 105-98, produžetak

Latest Posts

NE PROPUSTITE