Wednesday, July 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nepoznat status Kevina Garnetta

Trening kampovi počinju za tri tjedna, a prva predsezonska utakmica koju igra Minnesota je 8. listopada, te, oni još čekaju kakvu ću odluku donijeti veteran Kevin Garnett o tome hoće li ili neće igrati iduću sezonu.

Kevin me još nije informirao o tome hoće li se vratiti nazad igrati ili neće“, rekao je vlasnik Timberwolvesa Glen Taylor za NBA.com. „Mogu samo pretpostaviti da ću se čuti s njim u iduća tri tjedna.

Garnett koji ne samo da ima limitiran odnos s medijima nego i s upravom Minnesote, je pod ugovorom od osam milijuna za ovu sezonu. S tog stajališta, nikakve vijesti su dobre vijesti. Ako bude igrao to će biti njegova 22 sezona. On je jedini igrač u NBA povijesti koji je zabio minimalno 25,000 poena, uhvatio 10,000 skokova, podijelio 5,000 asistencija, ukrao 1,500 lopti te blokirao 1,500 šuteva. Prošle godine je igrao samo 38 utakmica zbog problema s koljenom. U prosjeku je zabijao 3,2 poena, hvatao 3,9 skokova, imao 1,6 dodavanja za 14,6 minuta po utakmici. Njegove brojke u karijeri su 17,8 koševa, 10 skokova, 3,7 asistencija u 34,5 minuta po utakmica.

Tom Thibodeau, novi trener i predsjednik Minnesote rekao je za NBA.com da je rasprava o statusu Garnetta između vlasnika Taylora i igrača.

Latest Posts

NE PROPUSTITE