Sunday, July 14, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nerlens Noel bi mogao zaigrati ove sezone

Mnogi NBA analitičari su pretpostavili kako će Nerlens Noel prosjediti čitavu sezonu zbog ozljede prednjeg križnog ligamenta. Philadelphia nije momčad za koju se očekuje da će ući u doigravanje te nema nikakvog razloga zbog kojeg bi požurili s Noelovim povratkom na košarkaške terene. Iako o tankiranju nitko javno ne govori, logičan potez za 76erse bi bio nekorištenje Noela kroz sezonu s “namjerom” da dobiju jedan od tri najviša picka na nadolazećem draftu.

Ipak je Nerlens u jučerašnjem razgovoru na SiriusXM NBA radiju ostavio otvorena vrata za mogući povratak: “Mislim, neigranje cijele sezone nije bilo glasno izrečeno. Ne žurimo se i pristupamo oprezno sa stvarima brinući se o mom zdravlju. Što se tiče cijele sezone, ta odluka još nije donesena. Moram se naći sa svojim doktorima i donijeti zajednički zaključak.”

Prije prošlog drafta, za Noela se očekivalo da će biti prvi izbor, no zbog ozljede pao je na šesto mjesto gdje su ga uzeli New Orleans Pelicansi. U istoj večeri je bio poslan u Philadelphiju u zamjenu za Jruea Holidaya te su momčadi razmijenili i neke draft pickove. Philadelphia je bila idealno mjesto za Noela – momčad koja ga neće žuriti, a imaju i izvrsnog mladog razigravača u Michaelu Carter-Williamsu.
Ukoliko se Noel odluči na povratak u ovoj sezoni, to će vjerojatno biti zadnjih nekoliko utakmica regularnog dijela, no kako sam kaže, još ništa nije konačno.

Latest Posts

NE PROPUSTITE