Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nerlens Noel i Brett Brown: Embiid zaslužuje nastup na All-Staru

Brett Brown, trener Philadelphije 76ersa, rekao je u razgovoru s novinarima kako Joel Embiid zaslužuje igrati na All-Star utakmici unatoč tome što je rookie. Blake Griffin posljednji je rookie koji je nastupio na All-Staru, a to se dogodilo 2011. godine:

Nema nikakve sumnje da bi ga se trebalo razmotriti za tu utakmicu. Mislim, nije napravio puno toga krivo da tako ne bude“, rekao je Brown, a njegovo mišljenje dijeli i treći centar momčadi Nerlens Noel:

Stvarno ima odlične brojke. Sigurno bi ga se trebalo razmotriti za All-Star“, tvrdi Noel.

Nitko nije očekivao ovakvu prvu sezonu Embiida nakon što je posljednje dvije godine nije nastupao za 76erse zbog komplikacija sa stopalom. U prosjeku ove sezone bilježi 18.7 poena uz 7.4 skoka i 2.4 blokade po utakmici. Taj prosjek je još impresivniji kada uzmemo u obzir da je Embiid na ograničenim minutama te prosječno igra 24.7 minuta po utakmici:

Na početku sezone, mislio sam da ću doći i da neću puno igrati“, kaže Embiid.

Philadelphia i ove sezone trenutno ima najlošiji omjer u ligi sa sedam pobjeda i 23 poraza, ali uz Embiida, Darija Šarića i prvog picka ovogodišnjeg drafta Bena Simmonsa, budućnost napokon izgleda sjajno u gradu bratske ljubavi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE