Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nerlens Noel na meti Atlanta Hawksa

Atlanta Hawksi su jedna od najaktivnijih momčadi na tržnici ovog ljeta. Najprije su obavili razmjenu s Charlotte Hornetsima u koje su poslali Dwighta Howarda i 31. pick na draftu, a zauzvrat dobili Marca Bellinelija, Milesa Plumleeja i 41. pick na draftu. Zatim su obavili trostruku razmjenu s Denver Nuggetsima i Los Angeles Clippersima. Atlanta je u toj razmjeni sudjelovala tako što je u Denver poslala pick druge runde 2019. godine (preko Washington Wizardsa), a od Clippersa su dobili Jamala Crawforda, Diamonda Stonea i pick prve runde (prije od Houston Rocketsa završio u Clippersima).

Sada do nas dolaze glasine iz Amerike da su Hawksi zainteresirani za dolazak mladog centra Nerlensa Noela. Noel je u NBA ligu došao 2013. godine kada su ga kao 6. izbor prve runde izabrali New Orleans Pelicansi, ali su ga još za vrijeme draft večeri poslali u Philadelphia Sixerse u zamjenu za Jruea Holidaya.

Nakon tri i pol godine igranja za Sixerse (prvu sezonu propustio zbog operacije koljena), Noel je tijekom prošlosezonskog trade deadlinea poslan u Dallas Maverickse u zamjenu za Justina Andersona i dva izbora druge runde drafta.

Nekoliko dana prije početka ljetne tržnice slobodnim igračima, Mavsi su ga učinili zaštićenim slobodnim igračem i tako osigurali sebi mogućnost da izjednače sve ponude za Noela i zadrže ga u svojim redovima.

Hoće li Noel zaista otići u grad Coca Cole ili negdje drugdje ili će ga Dallas zadržati  ostaje nam vidjeti u narednim danima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE