Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nerlens Noel se vraća nakon All-Star pauze

Prema ranijim izvješćima Nerlens Noel trebao je propustiti cjelokupnu sezonu, ali po novim informacijama se čini kako bi se mogao vratiti na teren nakon All-Star pauze. Novak kojeg je Philadelphia dovela u svoje redove putem razmjene, koja je poslala Jruea Holidaya u New Orleans, upravo je zbog ozljede pao nekoliko pozicija na draftu.

Liječnička ekipa odobrila je Noelu sve košarkaške aktivnosti i ustanovila kako je spreman za povratak: “Radi izvrsno i napreduje, a ekipa vodi dobru brigu o njemu.” Zbog zaštite privatnosti nije određen točan datum povratka, ali pretpostavlja se kako bi ga mogli vidjeti na terenu kroz četiri do šest tjedana. Trener Sixersa Brett Brown izjavio je kako će biti oprezan s povratkom Noela i kako ne misli požurivati povratak, što je razumljiva odluka s obzirom na to da Philadelphia nije u borbi za doigravanje.

Noel će svojim povratkom znatno osnažiti centarsku liniju ekipe, pogotovo na defenzivnom djelu terena, a trener navodi kako su za vrijeme ozljede dosta radili na njegovom šutu i igri u napadu. U paru s Michaelom Carter-Williamsom, Noel bi trebao biti budućnost franšize, koja je od ove sezone u procesu rebuildinga.

Latest Posts

NE PROPUSTITE