Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nestabilno stanje Chris Bosha

Predsjednik Miami Heata Pat Riley u skorijem obraćanju javnosti požalio je zbog odlaska Dwayne Wadea, ali se dotakao i drugog Superstara iz momčadi Heata. Iako je pred početak free agencyja priča bila dosta pozitivna sada su nove informacije dostupne.

Naime, Riley je saopćio kako je stanje Chris Bosha još uvijek nepoznato te je povratak Bosha na parkete diskutabilan do daljnjeg. Prema riječima Rileya očekivao je da Bosh bude spreman za trening kamp momčadi s Floride, no nove informacije od Rileyja donose neizvjesnost,

„Što se tiče medicinskog aspekta potrebno je pustiti da taj čitav proces odradi svoje. Doktori rade sve što je u njihovoj moći. Naravno da svi u momčadi znamo što Chris želi, a to jeste da se želi vratiti aktivnom bavljenju košarke i to se vidi na njemu. Povratak je otvoren, no mogu Vam reći da je situacija još uvijek nestabilna“.

Podsjećamo Bosh je nakon All Stara 2015 bio gotov za sezonu zbog krvnih ugrušaka u plućima. Nakon oporavka vratio se na početku sezone 2015/2016 zatim ponovo prije samog All Star vikenda problemi su ponovo dijagnosticirani te su doktori predložili da Bosh završi sezonu kako bi se posvetio rehabilitaciji.  Bosh je ugovorom vezan za Heat još tri godine, kojeg je potpisao 2014. godine na pet godina u vrijednosti od 118 milijuna dolara.

Latest Posts

NE PROPUSTITE