Wednesday, April 17, 2024

ZADNJE OBJAVE

Netsi dotakli dno: Kupnja ulaznice = ispunjena porezna prijava

Košarkaši New Jersey Netsa ove su sezone na omjeru od šest pobjeda i 53 poraza u NBA ligi, èime i dalje imaju priliku postati momèad s najgorim omjerom u povijesti lige nakon 82 utakmice.

Takva situacija odražava se, naravno, i na posjetu njihovim utakmicama, koje više niti najzagriženiji navijaèi ne žele gledati. Zbog toga marketinška služba kluba ne prestaje bombardirati navijaèe s kreativnim nagradnim programima i drugim èudnovatim pogodnostima.

Prva mjera bila je proturecesijske prirode: besplatne su se karte dijelile nezaposlenome, a radno sposobnom stanovništvu. Usto, svaki je nezaposleni posjetitelj Izod Centera dobio priliku za besplatno poslovno savjetovanje.

Druga se odnosila na kupnju paketa od deset ulaznica: za to se mogao dobiti ne samo dres bilo kojeg igraèa Netsa, veæ – uz njega – i bilo kojeg drugog košarkaša iz NBA lige.

Konaèno, sve je završilo s posljednjom ponudom navijaèima. Svaka kupljena ulaznica za utakmicu Netsa ujedno je i kupon kojim navijaèi stjeèu pravo na besplatno popunjavanje obrasca za godišnju prijavu poreza na dohodak, koja se u SAD-u predaje krajem travnja.

Porezna agencija Roni Deutch naziv je tvrtke koja nudi knjigovodstvene usluge, i koja je ponudila klubu suradnju. Toènije, uèinila je to sama vlasnica tvrtke i porezna struènjakinja, Roni Deutch:

“Žena sam koja voli kladiti se. Uvjerena sam da æe Netsi u sljedeæem desetljeæu osvojiti naslov NBA prvaka” rekla je optimistièna raèunovotkinja.

Ispunjavanje porezne prijave nadležne agencije u Sjedinjenim Državama naplaæuju 29 dolara. Je li to cijena zbog koje se isplati žrtvovati 2, 3 sata i sjediniti u Izod Centeru pokazat æe sljedeæi petak, kada u Izod Center stiže Orlando Magic.

Latest Posts

NE PROPUSTITE