Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Netsi doveli prinovu pod košem

Quincy Acy je i službeno postao novo pojačanje Brooklyn Netsima s kojima je potpisao dvogodišnji ugovor.

Nakon što je 10. siječnja potpisao prvi desetodnevni ugovor s Netsima, 26-godišnji krilni igrač je očito zadovoljio struku kluba u kojem nastupa i naš Bojan Bogdanović.

U NBA ligi je od 2012. godine, a dosad je nastupao za Toronto Raptorse, Sacramento Kingse (u dva navrata), New York Knickse te Dallas Maverickse, u koje je stigao prije početka tekuće sezone. No, stigao je odigrati tek šest susreta u kojima se nije iskazao te je dobio „šut kartu“ koja ga je dovela do Brooklyna.

Visok je 201 centimetar, a krase ga skočnost, borbenost te vrlo dobar šut za tri poena (65% u 10 dosad odigranih susreta za Netse).

Najbolji susret odigrao je 20. siječnja u pobjedi nad New Orleans Pelicansima (143-114) u kojem je sudjelovao s 12 poena i osam skokova za 22 minute provedene na parketu.

Momci iz Brooklyna su uvjerljivo najlošija ekipa ove sezone te su dosad ubilježili tek 9 pobjeda iz 47 odigranih utakmica. Na samom su dnu lige kako po napadačkom, tako i po obrambenom rejtingu te se svaki potez uprave i dovođenje nekog igrača, u klubu s nestrpljenjem iščekuje.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE