Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Netsi frustrirani nakon zadnjeg poraza

Deron Williams, Kevin Garnett i trener Jason Kidd su jako nervozno postupili nakon poraza na Božić od Bullsa. Utakmicu protiv Chicaga obilježila je jako loša igra Netsa koji su u napadu izgledali bezidejno forsirajući šuteve s poludistance preko ruke. Momčad Toma Thibodeau se pošteno “naradila” u obrani i to je glavni razlog njihove pobjede 95:78.

Najbolji u redovima najskuplje momčadi su bili Williams s 18 i Mirza Teletović sa 17 poena. Upravo se Williams poslije utakmice obrušio na cijelu situaciju oko Brooklyna ove sezone.

“Ovo je noćna mora. Ozljede, manjak energije i truda otežavaju cijelu situaciju. Kad smo sastavljali ovu momčad nisam vidio ništa od toga kao problem”, izjavio je jedan od najboljih razigravača današnjice.

Američki portali izvještavaju kako je vatreno bilo u svlačionici Netsa s glavnim akterima Garnettom i Kiddom. Oni su momčadi rekli točno što misle o njihovoj igri i zalaganju na terenu.

Brooklyn Netsi ove sezone nastupaju ispod svih očekivanja i nalaze se na 12. mjestu Istočne konferencije s omjerom 9-19. Stvari izgledaju još lošije kada se sjetimo da su ostali bez svog prvog centra, Brooka Lopeza do kraja sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE