Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Netsi i Bullsi odlučuju o posljednjem putniku u drugi krug

Samo se jedna NBA utakmica odigrava večeras. Na parketu velebnog Barclays centra snage će odmjeriti Netsi i Bullsi i tako zaključiti prvi krug ovogodišnjeg doigravanja.

Brooklyn Nets – Chicago Bulls (3-3) 02.00

Večeras će se odigrati jedina sedma utakmica prvog kruga doigravanja, a sudionici su Chicago Bulls i Brooklyn Netsi. Sedme utakmice su uvijek posebne i sve što se događalo u prethodnim utakmicama nema velikog značenja. Najveći problem za Bullse je zdravstveno stanje ekipe. Luol Deng je cijeli dan proveo u bolnici te neće igrati, dok će Kirk Hinrich odraditi zagrijavanje prije utakmice i tada vidjeti može li i koliko igrati. Vjerojatno će, zbog važnosti utakmice, igrati, ali sa smanjenom minutažom. Bez Hinricha, vrlo dobrog obrambenog igrača, lakši će posao imati Deron Williams, zvijezda i vođa Netsa. Od njega navijači Brooklyna večeras mnogo očekuju te se nadaju da će pokazati da pripada među najbolje razigravače današnjice. U šestoj je utakmici ubacio 17 poena i podijelio 11 asistencija, a jednak broj poena postigli su još i Brook Lopez te Joe Johnson, trojac o kojemu najviše ovisi igra ekipe. Bullse je u porazu 95:92 predvodio Marco Belinelli s 22 poena, ali za to mu je trebala 21 ispucana lopta. Sjajan all-round učinak ostvario je Joakim Noah s 14 poena, 15 skokova, 5 asistencija i 5 blokada, a tako nešto možemo očekivati i večeras jer za njega sa sigurnošću možemo reći da će ostaviti i zadnji atom snage na parketu.

Vrlo teška i nezahvalna utakmica za prognozirati. Očekujemo vrlo čvrst i neizvjestan dvoboj, a kao pobjednika, i protivnika Miamija u drugom krugu doigravanja, vidimo Chicago Bullse.

Latest Posts

NE PROPUSTITE