Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Netsi “iznajmljuju” svoje košarkaše

Za 25.000 amerièkih dolara mogu se kupiti ulaznice uz sam parket Prudential Centra, doma NBA momèadi New Jersey Netsa. Ta svota garantira i da æe neki od igraèa doæi na roðendan sina ili kæeri vlasnika ulaznice.

Marketinški je to potez momèadi u financijski teškoj situaciji u kojoj prodaja ulaznica i ne ide najbolje. Za uplaæeni novac momèad nudi èetiri ulaznice uz parket za deset utakmica, parking mjesto, pristup lounge-baru u kojem se dotièni mogu poèastiti hranom, te jednosatno “iznajmljivanje” igraèa po izboru koji dolazi u dom, ured ili na školsku zabavu osobe koja je ulaznicu platila.

“Bit æe zanimljivo imati NBA igraèa na roðendanskoj zabavi, ili Bar micvi ili tek na veèeri na koju æete pozvati svoje društvo. To je sjajna stvar na koju je teško staviti cijenu” kazao je izvršni direktor kluba Brett Yormark.

“Svima je na pomoæ prisustvo navijaèa na utakmici, a možemo li mi u toj prièi uèiniti razliku sastankom s vlasnikom ulaznice, drago nam je što æemo sudjelovati” dodao je All-Star braniè momèadi Devin Harris.

Latest Posts

NE PROPUSTITE