Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Netsi iznenadili Sixerse na početku doigravanja

Prvu utakmicu ovogodišnjeg playoffa odigrali su Philadelphia 76ersi i Brooklyn Netsi. Iako su Sixersi slovili za favorite, Netsi su pokazali da nisu bezazleni i poveli su u ovoj seriji.

Početak utakmice protekao je u opipivanju snaga, međutim potkraj prve četvrtine Netsi rade osjetniju razliku i završavaju četvrtinu vodstvom 31:22.

U drugoj četvrtini Netsi su nastavili s dobrom igrom, održavajući prednost na rubu dvocifrene razlike. Posebno raspoložen bio je LeVert koji je već do poluvremena ubacio 16 poena, a Sixerse je na životu držao Butler ubacivši čak 23 poena do poluvremena. Netsi su na poluvrijeme otišli sa plus 8.

U drugo poluvrijeme Sixersi ulaze bitno odlučnije i nakon samo 3 minute drugog poluvremena poenima Embiida smanjuju na minus dva. Netsi su se probudili sredinom treće dionice igre i napravili ponovno osjetniju prednost zaključivši treću četvrtinu vodstvom 93:82.

U posljednjoj četvrtini Sixersi nisu opasnije zaprijetili, dapače, vodstvo Netsa samo je raslo. Konačni rezultat bio je 111:102 za Brooklyn.

Najbolji pojedinci u redovima pobjednika bili su Russell sa 26 poena uz 3 skoka i 4 asistencije, Levert je ubacio 23 poena.

Sixersima nije pomogao ni izvrsno raspoloženi Butler sa 36 poena, uz šut iz igre 11/22.

Druga utakmica doigravanja igra se u noći sa ponedjeljka na utorak u 2 sata, domaćin je ponovno Philadelphia.

Latest Posts

NE PROPUSTITE