Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Netsi odbili ponudu Nuggetsa

Brooklyn Netsi još uvijek traže partnera u mogućoj razmjeni, a ime koje se najčešće spominje je centar Brook Lopez. Prema posljednjim informacijama, Denver Nuggetsi su jako zagrizli za odličnog centra, te su ponudili dvojac visokih, JaValea McGeeja i J.J. Hicksona uz jedan draft izbor koji su nedavno dobili od Cleveland Cavaliersa u razmjeni za Timofeya Mozgova.

Netsi su na njihovu žalost odbili ponudu jer još žele ispitati tržište do 19. veljače što je posljednji dan prijelaznog roka. Postoje indicije da su Charlotte Hornetsi i Oklahoma City također zainteresirani za potencijalnu three – way razmjenu, ali su Netsi i to odbili jer nisu htjeli uzeti Lancea Stephensona.

GM Netsa, Billy King kontinuirano traži momčadi koja želi preuzeti ugovore jedne od njihove tri zvijezde, uz Lopeza to su Deron Williams i Joe Johnson za koje razmatraju ponude, te se ne bi iznenadili da nakon kraja prijelaznog roka nekoga od njih ne gledamo u drugom dresu.

Također, Brooklyn ima otvoreno još jedno mjesto u momčadi, a prema posljednjim informacijama zainteresirani su za slobodnog Andraya Blatchea čija momčad u Kini nije uspiela izboriti doigravanje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE