Tuesday, September 27, 2022

ZADNJE OBJAVE

Netsi odbili ponudu Nuggetsa

Brooklyn Netsi još uvijek traže partnera u mogućoj razmjeni, a ime koje se najčešće spominje je centar Brook Lopez. Prema posljednjim informacijama, Denver Nuggetsi su jako zagrizli za odličnog centra, te su ponudili dvojac visokih, JaValea McGeeja i J.J. Hicksona uz jedan draft izbor koji su nedavno dobili od Cleveland Cavaliersa u razmjeni za Timofeya Mozgova.

- Advertisement -

Netsi su na njihovu žalost odbili ponudu jer još žele ispitati tržište do 19. veljače što je posljednji dan prijelaznog roka. Postoje indicije da su Charlotte Hornetsi i Oklahoma City također zainteresirani za potencijalnu three – way razmjenu, ali su Netsi i to odbili jer nisu htjeli uzeti Lancea Stephensona.

GM Netsa, Billy King kontinuirano traži momčadi koja želi preuzeti ugovore jedne od njihove tri zvijezde, uz Lopeza to su Deron Williams i Joe Johnson za koje razmatraju ponude, te se ne bi iznenadili da nakon kraja prijelaznog roka nekoga od njih ne gledamo u drugom dresu.

Također, Brooklyn ima otvoreno još jedno mjesto u momčadi, a prema posljednjim informacijama zainteresirani su za slobodnog Andraya Blatchea čija momčad u Kini nije uspiela izboriti doigravanje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE