Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Netsi okrenuli -7 u trinaest sekundi

U jeku su pripreme košarkaških NBA klubova za sezonu koja starta 26. listopada. U subotu su, pak, zanimljivu utakmicu odigrali New Jersey i Philadelphia.

U pitanju su dvije momèadi koje ne kotiraju dobro uoèi sezone, te æe vjerojatno zauzimati pozicije u donjem dijelu Istoène konferencije. Njihova meðusobna utakmica, pogotovo u predsezoni, nièim ne može izazvati veliku pažnju, no košarkaši New Jerseyja su se pobrinuli da ovaj put bude drugaèije.

Utakmica je mirno tekla do posljednjih trinaest sekundi, a potom je krenulo – pravo ludilo. U tom je trenutku Philadelphija vodila sa sigurnih 88-81.

Prvo je, trinaest sekundi prije kraja, Anthony Morrow pogodio tricu za 88-84. Odmah su igraèi Netsa napravili prekršaj, a Jrue Holiday je promašio oba slobodna bacanja.

Na drugoj strani, devet sekundi prije kraja, je Jordan Farmar pogodio novu tricu za 88-87, a nakon novog prekršaja je Argentinac Andres Nocioni zabio jedno slobodno bacanje za 89-87 svojih 76ersa.

Do kraja je utakmice ostalo šest sekundi, sasvim dovoljno da Stephen Graham pogodi tricu i donese senzacionalnu pobjedu Netsa 90-89.

Latest Posts

NE PROPUSTITE