Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Netsi oslobodili još mjesta pod salary capom

30-ak sati prije nego se otvori tržnica slobodnim igraèima New Jersey Netsi mijenjali su Kineza Yia Jianliana za igraèa Washington Wizardsa Quintona Rossa. Svrha ove razmjene je jasna, Netsi su oslobodili dodatni prostor za potpis slobodnih igraèa.

Danas je Ernie Grunfeld, predsjednik Wizardsa, objavio kako je obavljena spomenuta razmjena igraèa. Uz Jianliana Netsi su poslali i nepoznatu kolièinu novca prema Wizardsima kako bi razmjena bila moguæa. Ovime je raspoloživ prostor pod salary capom Netsa poveæan za dodatna 3 milijuna dolara. To u prijevodu znaèi da Netsi imaju oko 30 milijuna dolara koje æe moæi potrošiti na plaæe igraèa koje dovedu tijekom ovog ljeta, odnosno sljedeæih dva tjedana koliko traje trgovanje slobodnim igraèima.

Ovom razmjenom dobili smo vrlo dobrog visokog igraèa s dobrim iskustvom igranja u NBA ligi“, izjavio je Grunfeld. “Yi se vrlo dobro uklapa u našu viziju ekipe Wizardsa. U planu imamo momèad s mnogo mladih i talentiranih igraèa.”

Prošle sezone Yi je odigrao 52 utakmice za Netse tijekom kojih je prosjeèno postizao uèinak od 12 poena i 7 skokova po utakmici. Prije nego što je došao u Netse igrao je za Milwaukee Buckse koji su ga izabrali na draftu 2007. godine šestim izborom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE