Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Netsi ponovno izgubili nakon produžetaka

Noæas je na NBA parketima bilo odigrano èak 13 susreta, a njih 10 je pripalo domaæim ekipama. New Jersey Netsi su nakon tri produžetka protiv Thundera još jednom igrali dodatne minute i ovoga su puta ponovno poraženi. Bolji od njih bili su košarkaši Bobcasta.

Bryant i društvo su imali èetiri poraza u nizu, padali su redom protiv Utaha, Indiane, Memphisa i Houstona. Alarm je gadno zvonio u njihovim redovima, pa su se stoga u petak uozbiljili i odigrali odgovornu utakmicu protiv Sacramenta kojeg su lako pobijedili 113-80. Sve èetiri dionice ogleda su završile u korist Lakersa, a napokon se smirio i Kobe Bryant ne forsirajuæi vlastitu promociju na parketu i šut. Gaðao je 9-18, te ukupno zabio 22 poena, èime je bio prvi strijelac utakmice. Paul Gasol je dodao 16 poena, te po pet skokova i asistencija.

Najveæe iznenaðenje veèeri je domaæi poraz New Orleansa od New Yorka (100-92). Nakon odliènog starta u sezonu oèigledno sve èešæe New Orleans upada u crne rupe tijekom ogleda, a ovaj poraz je oznaèio tek drugi domaæi u desetoj utakmici. Ovoljetno pojaèanje Knicksa, Amare Stoudemire, je opet kvalitetno vodio momèad New Yorka. Ubacio je 34 poena uz 10 skokova. Imao je sjajan šut 15-22.

Želuèana viroza je zahvatila veliki dio Orlandove svlaèionice, pa zbog toga kod Detroita nisu igrala tri èlana prve petorke, Howard, Nelson i J.J. Redick, kao i važan igraè s klupe Pietrus. Unatoè tome Orlando je uspješno obavio gostovanje u tom gradu i pobijedio 104-91. Odlièno je takvu situaciju iskoristio Brandon Bass koji je kao igraè s klupe zabio 27 poena.

Boston je lako pobijedio u “malom derbiju” Istoka Chicago sa 104-92. Svi iz Bostonove petorke su zabili 12 poena i više, a istaknimo i 19 asistencija Rajona Ronda.

Dodajmo još to da su igraèi Mavericksa slavili u državi Mormona svladavši Utah rezultatom 81:93.

Latest Posts

NE PROPUSTITE