Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Netsi ponovno pokušavaju dovesti Bogdanovića

Prema izvještaju američkog ESPN-a, Brooklyn Netsi će ponovno ovo ljeto u svoje redove pokušati dovesti hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića (25).

Netsi su od 2011. vlasnici prava na Bogdanovića u NBA ligi, ali dosad nisu uspjeli potpisati ugovor s njim. Pokušali su prošlo ljeto, ali nisu uspjeli postići dogovor s njegovim klubom Fenerbahçeom. ESPN navodi da će njujorški klub ponovno ovo ljeto nastojati privući Bogdanovića kojem je spreman ponuditi trogodišnji ugovor kojim bi hrvatski krilni igrač zaradio 10,3 milijuna dolara. Originalno je takav ugovor trebao biti ponuđen Shaunu Livingstonu za nastavak suradnje, ali on je odlučio otići u Golden State.

Bogdanović je karijeru započeo u Zrinjskom iz Mostara, kasnije je igrao za Real Madrid i Cibonu, a od 2011. je član Fenerbahçea. Prošle je sezone u Euroligi bio na prosjeku od 14,8 koševa, 2,4 skoka i 1,9 asistencija. Na lanjskom je Eurobasketu u Sloveniji izabran u prvu petorku i to kao jedini igrač izvan NBA lige.

Ode li Bogdanović doista ovo ljeto u Netse, Hrvatska bi u nadolazećoj sezoni trebala imati dvojicu predstavnika u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta budući da je Damjan Rudež pred potpisom ugovora za Indiana Pacerse.

Latest Posts

NE PROPUSTITE