Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Netsi potpisali 54. izbor drafta, Price pojaèava Wizardse

Slobodan igraè A.J. Price novo je pojaèanje Washington Wizardsa. Price je prošle sezone proveo u dresu Indiana Pacersa, a u Wizardsima bi trebao ulaziti s klupe kada æe John Wall odmarati.

“A.J. ima iskustva i igraè je na kojeg se uvijek možeš osloniti te æe se odlièno uklopiti u našu ekipu koja je sastavljena veæinom od veterana i mladih igraèa. Dovoðenjem njega trebali bi ojaèati našu klupu”, izjavio je Grunfeld.

Price je sve tri sezone u NBA ligi proveo kao èlan Pacersa, a prošle je sezone bilježio prosjeène brojke od 3,9 poena i 2 asistencije po utakmici.

Brooklyn Netsi potpisali su krilnog igraèa Tornikea Shengeliu, svoj 54. izbor na draftu kojeg su dobili od 76ersa. “Tornike se odigrao vrlo dobre utakmice tijekom ljetne lige pa smo mu odluèili ponuditi ugovor”, izjavio je Billy King.

Shengelia je prošle sezone igrao za Belgacom Spirou gdje je bilježio 8,9 poena, 5,2 skokova i 1,1 ukradenu loptu za 18,4 minute provedene na parketu. Takoðer nastupa za košarkašku reprezentaciju Gruzije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE