Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Netsi spremni na dolazak Nuggetsa i Anthonyja

Pred Denver Nuggetsima i njihovim glavnim igraèem Carmelom Anthonyjem veèeras je na rasporedu prvo gostovanje kod New Jersey Netsa nakon završetka pregovora prema kojima je Anthony trebao prijeæi u redove Netsa.

Trener Nuggetsa George Karl izjavio je da nije siguran kakva æe biti rekacija navijaèa kada se Anthony pojavi na terenu. Dodao je da oèekuje atmosferu na razini doigravanja.

½Oèekujem da æe uvod u utakmicu biti pun naboja. Nakon toga mislim da æe biti velika oèekivanja za vrijeme utakmice, s èime æemo se trebati i suoèiti. Rekao bih da u veæini sluèajeva takve stvari motiviraju moje igraèe da odigraju koncentrirano i ozbiljno. Ako æemo trebati igrati intenzivnu utakmicu u stilu utakmica koje se igraju u doigravanju, mislim da smo sposobni za to½ izjavio je Karl.

Anthony je još od ovoga ljeta u središtu prièa vezanih uz  odlazak u neki drugi NBA klub, nakon što je odbio novi trogodišnji ugovor sa Denverom vrijedan 65 milijuna dolara. U dva navrata se spominjao veliki prijelazak u New Jersey meðutim konaèni pregovori nisu donijeli rezultata. Vlasnik Netsa Mikhail Prokhorov 20. sijeènja otkazao je planirani sastanak  sa Anthonyjem èime je zakljuèio najmanju šansu da doðe do razmjene igraèa izmeðu Netsa, Nuggetsa i Detroit Pistonsa. Prokhorov je izjavio da su pregovori trajali predugo te da su se loše odrazili na ekipu.

Carmelo Anthony još uvijek nije dao izjavu u vezi današnje utakmice. U nedjeljnoj utakmici protiv Philadelphije dosuðena mu je tehnièka pogreška zbog bacanja trake za glavu meðu publiku.

George Karl dodao je kako je zadovoljan naèinom na koji su se Nuggetsi suoèili sa špekulacijama oko odlaska njihovog glavnog igraèa.

½Smijali smo se tomu i šalili. Opæenito, to nije imalo velikog utjecaja na naše rezultate i igru½ zakljuèio je Karl.

Latest Posts

NE PROPUSTITE