Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Netsi u pregovorima s Bostonom oko Garnetta i Piercea

Budućnost Paula Piercea i Kevina Garnetta u dresu Celticsa opet je dovedena u pitanje i čini se da je generalni menadžer Bostona Danny Ainge itekako odlučan razmijeniti ih. Kako javlja Yahoo Sports i popularni Adrian Wojnarowski ovoga puta zainteresirani su Brooklyn Netsi.

Postoji ozbiljna mogućnost da dođe do razmjene između Celticsa i Netsa u kojemu bi Celticsi dobili Krisa Humphriesa, Geralda Wallacea, Tornikea Shengeliu i tri buduća draft izbora prve runde, dok bi u suprotnom smjeru krenuli Pierce i Garnett.

Koliko je ovo dobar ili loš posao za obje ekipe svakako može biti predmet rasprave. Pierce i Garnett legende su Kelta koji su spremni za rebuilding i njihovim odlaskom oslobodili bi prostor pod salary capom. Doduše, stvorilo bi se novih 23 milijuna dolara obveza za iduću sezonu prema Humphriesu i Wallaceu, ali Humphriesu ugovor istječe sljedeće godine. Ipak, što je najvažnije za Celticse, dobili bi prava na draft izbore u prvoj rundi.

Što se tiče Brooklyna, kojemu novac očito nije problem, oni bi se riješili igrača koji ne pridonose previše ekipi, a dobili bi dvojicu igrača koji bi mogli igrati važnije uloge u ekipi, posebno Pierce.

Koliko u ovim glasinama ima istine, i hoće li novi trener Netsa Jason Kidd dobiti mogućnost da trenira svoje donedavne rivale ostaje nam da vidimo.

Latest Posts

NE PROPUSTITE