Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Netsi uz pomoæ Cavaliersa dovode Howarda?

Nastavlja se prièa oko razmjene izmeðu Orlando Magica i Brooklyn Netsa koja bi najboljeg centra NBA lige danas, Dwighta Howarda uèinila novim igraèem ekipe iz Brooklyna. Netsi i Magic pregovaraju veæ danima, a prema posljednjim prièama u razmjenu bi bilo ukljuèeno preko 10 igraèa.

Od prvog dana otvaranja prijelaznog roka, prvog srpnja, slušamo prièe o moguæoj razmjeni Howarda u Netse, ali još uvijek nije došlo do “zatvaranja” posla. Èelnici Orlanda nisu zadovoljni onime što im Netsi mogu ponuditi, pa su Netsi proširili svoju potragu i na dodatne ekipe koje bi im pomogle realizirati razmjenu.

Prema najnovijim informacijama Cleveland Cavaliersi bi bili ukljuèeni u ovu razmjenu, a spominje se moguænost ukljuèenja èak i èetvrte ekipe. Prema pisanju Yahoo!Sportsa, trenutni prijedlog razmjene ukljuèuje èak 11 igraèa i velik broj buduæih izbora na draftu. Ukoliko Netsi uspiju obaviti ovu razmjenu, ona æe sigurno biti jedna od najveæih u povijesti lige, barem što se tièe ukljuèenih igraèa.

Howard bi, zajedno s Jasonom Richardsonom i Earlom Clarkom, bio poslan u Netse koji bi Orlandu poslali Brooka Lopeza, Damiona Jamesa, Sheldona Williamsa, Lukea Waltona iz Clevelanda te tri buduæa izbora prve runde drafta. Cavaliersi bi u ovoj razmjeni dobili Quentina Richardsona, Sundiatu Gainesa, Krisa Humphriesa, buduæi izbor prve runde drafta te 3 milijuna dolara u novcu. No ovo ne bi bilo sve, Netsi bi još ostali i bez MarShona Brooksa kojeg bi poslali u èetvrtu ukljuèenu ekipu u zamjenu za izbor na draftu kojeg bi takoðer poslali Orlandu.

Ne treba zanemariti ni Los Angeles Lakerse koji takoðer žele vidjeti Howarda u svojim redovima, a mogli bi Orlandu poslati Andrewa Bynuma, pa bi njihova razmjena bila mnogo jednostavnija od one koju Netsi pokušavaju složiti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE