Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Netsi uzvratili Cavsima za juèerašnji poraz

Košarkaši Netsa i Cavaliersa su odigrali i drugi meðusobni susret u dva dana. Nakon što su juèer slavili Cavaliersi rezultatom 91:93, noæas su Netsi uzvratili i upisali treæu pobjedu u ovoj sezoni.

Netsi su odlièno otvorili sezonu, u prva dva susreta su upisali dvije pobjede, a nakon toga je slijedio period od pet uzastopnih poraza. Nakon pola sata igre izgledalo je da æe Netsi i šesti put zaredom napustit teren pognutih glava, ali ozljeda Moa Williamsa i odlièna igra Humphriesa te Harrisa je na kraju presudila utakmicu u korist New Jerseya.

Domaèi košarkaši iz grada Ohia vodili su tijekom cijelog prvog dijela. U jednom trenutku su imali i prednost od 10 poena (50:40), no Netsi su tu razliku donekle uspjeli neutralizirati dobrom treæom èetvrtinom koju su dobili 25-17.

Ozljeda Williamsa

Na ruku im je išla i ozljeda Moa Williamsa koji je teren napustio dobre tri minute prije kraja treæe èetvrtine, i nakon toga se nije vraèao na parketu. Njegovo stanje odnosno težina ozljede zasad još nije poznata.

Dobrih pet minuta prije kraja susreta su gosti košem Krisa Humphriesa došli do prvog vodstva nakon prednosti 12:11. U samoj završnici su upravo spomenuti Humphries i Devin Harris preuzeli stvari u svoje ruke te Netsima donijeli pobjedu.

Devin Harris je susret završio sa 31 poenom i 9 asistencija, dok je Humphries dodao 13 poena i 18 skokova. Kod porežene ekipe je Hickson ubacio 15 poena, dok su po 14 dodali Sessions i Jamison (9 skokova).

Netsi æe èetvrtu pobjedu tražiti u subotu protiv Magica, dok æe Cavsi isti dan odmjeriti snage sa Pacersima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE