Monday, February 6, 2023

ZADNJE OBJAVE

Netsi uzvratili Cavsima za juèerašnji poraz

Košarkaši Netsa i Cavaliersa su odigrali i drugi meðusobni susret u dva dana. Nakon što su juèer slavili Cavaliersi rezultatom 91:93, noæas su Netsi uzvratili i upisali treæu pobjedu u ovoj sezoni.

- Advertisement -

Netsi su odlièno otvorili sezonu, u prva dva susreta su upisali dvije pobjede, a nakon toga je slijedio period od pet uzastopnih poraza. Nakon pola sata igre izgledalo je da æe Netsi i šesti put zaredom napustit teren pognutih glava, ali ozljeda Moa Williamsa i odlièna igra Humphriesa te Harrisa je na kraju presudila utakmicu u korist New Jerseya.

Domaèi košarkaši iz grada Ohia vodili su tijekom cijelog prvog dijela. U jednom trenutku su imali i prednost od 10 poena (50:40), no Netsi su tu razliku donekle uspjeli neutralizirati dobrom treæom èetvrtinom koju su dobili 25-17.

Ozljeda Williamsa

Na ruku im je išla i ozljeda Moa Williamsa koji je teren napustio dobre tri minute prije kraja treæe èetvrtine, i nakon toga se nije vraèao na parketu. Njegovo stanje odnosno težina ozljede zasad još nije poznata.

- Advertisement -

Dobrih pet minuta prije kraja susreta su gosti košem Krisa Humphriesa došli do prvog vodstva nakon prednosti 12:11. U samoj završnici su upravo spomenuti Humphries i Devin Harris preuzeli stvari u svoje ruke te Netsima donijeli pobjedu.

Devin Harris je susret završio sa 31 poenom i 9 asistencija, dok je Humphries dodao 13 poena i 18 skokova. Kod porežene ekipe je Hickson ubacio 15 poena, dok su po 14 dodali Sessions i Jamison (9 skokova).

Netsi æe èetvrtu pobjedu tražiti u subotu protiv Magica, dok æe Cavsi isti dan odmjeriti snage sa Pacersima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE