Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Netsi zainteresirani za Kentaviousa Caldwell-Popea

Nakon neuspjelog pokušaja da okupe potrošene All-Star igrače kako bi osvojili NBA prsten, ekipa Brooklyn Netsa okrenula se rebuildingu. Roster sastavljaju od perspektivnih, mladih igrača preko free agencyja, što potvrđuju i najnovije informacije.

Naime, uprava Netsa je otvoreno izrazila želju kako će pokušati potpisati Kentaviousa Caldwell-Popea, koji na ljeto postaje zaštićeni slobodni igrač.

Gledajući utakmice Detroita morate priznati da je KCP veoma bitan igrač. Dobio je reputaciju kao dobar obrambeni igrač, a sada je napredovao i možemo ga smatrati MVP-em momčadi Pistonsa. To dovoljno govori o doprinosu koji čini na parketu“, izjavio je Spencer Dinwiddie, koji je dvije godine nosio dres Pistonsa.

Informacije prenose kako Pistonsi nemaju u planu ponuditi maksimalan ugovor Caldwellu-Popeu, dok bi Netsi mogli ponuditi visoku sumu novca.

„Impresioniran sam, moram priznati. Sviđa mi se njegov pristup igri, želja za igranjem obrane. Kada ga krene može bez problema ubaciti 30+ poena. Zaista ima bogat repertoar, pri tome ima veliku želju i volju za igrom“, kazao je trener Netsa Kenny Atkinson.

Prema procjenama Netsi bi mogli KCP-u ponuditi ugovor na četiri godine u vrijednosti od 103 milijuna dolara, no s obzirom na to da je KCP zaštićeni slobodni igrač i njegova matična NBA momčad će se nešto pitati kada je riječ o njegovom novom ugovoru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE