Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Netsi žele Bogdanoviæa, Teletoviæa i Dwighta Howarda

Amerièki mediji najavljuju kako uprava nove NBA momèadi iz Brooklyna, u namjeri da zadrži Derona Williamsa, želi svoje redove ojaèati hrvatskim košarkašem Bojanom Bogdanoviæem, zatim Mirzom Teletoviæem, te Dwightom Howardom.

Komentator amerièkog Sports Illustrateda Sam Amick tvrdi da je jedini uvjet za ostanak Williamsa u Netsima znaèajno kvalitetniji roster za narednu sezonu kako se ne bi ponovio loš uèinak (22-44) iz aktualne.

Španjolski novinar Jon de la Presa, koji je dobro upoznat s košarkaškim zbivanjima, na svom twitter profilu je napisao:

“Èini mi se da æe Mirza Teletoviæ iduæe sezone igrati u Istoènoj konferenciji NBA lige…”

NetsDaily.com izrazito se pohvalno izrazio o kvalitetama bosanskohercegovaèkog reprezentativca koji trenutno igra za Caju Laboral, ali æe na kraju sezone biti u statusu slobodnog igraèa.

Isti izvor govori i o poznatoj želji Netsa da angažiraju Bojana Bogdanoviæa, ali istièu da je kod hrvatskog šutera situacija bitno drugaèija jer on ima važeæi ugovor s Fenerbahçeom. Turski klub æe zasigurno tražiti visoku odštetu, a momèad iz Brooklyna može ponuditi maksimalno 525.000 dolara.

“Generalni menadžer Netsa Billy King ne želi ništa raditi na silu, ali je potpuno jasno kako bi Bojan trebao postati èlan Netsa. Tako nešto trebalo bi se uskoro i dogoditi”, izjavio je Kingov savjetnik Danko Cvjetièanin.

Kao toèku na i kronièari Netsa spominju moguænost razmjene Brooka Lopeza i Geralda Wallacea za Orladnova All-Star centra Dwighta Howarda. Ako se ostvare planovi i želje èelnika Brooklyn Netsa, onda bi u svojoj prvoj sezoni nova momèad mogla biti važan faktor u NBA ligi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE