Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Netsi žele dovesti Jarretta Jacka

Brooklyn Netsi su navodno zainteresirani za dovođenje Jarretta Jacka, razigravača Cleveland Cavaliersa, dok bi u Cleveland poslali Jasona Terryja koji ove sezone nije previše igrao.

Netsi, koji trenutačno imaju omjer 24-27, su samo tri i pol utakmice iza vodeće momčadi divizije Atlantik, Toronto Raptorsa te nastoje osnažiti klupu i bekovsku poziciju kako bi osigurali što bolje mjesto za doigravanje.

Nakon odlične prošle sezone u dresu Golden State Warriorsa, Jackova igra se utopila u sivilo momčadi iz Clevelanda, te bilježi svega 8,5 koševa uz nizak postotak šuta iz igre (39,7) u 25 minuta igre. Netsi, koji su u potrazi za tipom igrača kakav je Jarrett Jack, su spremni preuzeti preostale 2 godine na njegovom, i u tom periodu bi mu isplatili 12 milijuna dolara.

Ako bi došlo do ove razmjene, Cavsi bi najvjerojatnije potražili neko drugo odredište za 36-godišnjeg Jasona Terryja kojem je preostala još jedna godina na ugovoru, u kojoj će zaraditi 5,85 milijuna dolara. NBA prvak iz 2011., Terry ove godine prosječno zabija 4,5 koševa uz šut iz igre od 36,2 % u svega 16 minuta provedenih na terenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE