Friday, December 1, 2023

ZADNJE OBJAVE

Netsi žele dovesti Kevina Garnetta

Doigravanje koje poèinje za tjedan dana odluèit æe o sudbini Kevina Garnetta kao èlana Boston Celticsa. Kevin Garnett slobodan je igraè ovog ljeta i dobar rezultat Celticsa u doigravanju sigurno æe poveæati šanse da Garnett i dalje ostane èlan Celticsa. Ako se to ne dogodi i Garnett potraži sreæu na tržištu slobodnih igraèa New Jersey Netsi iskazali su veliko zanimanje da ga dovedu u Brooklyn.

Netsi žele sljedeæe sezone, ako ne uspiju u dovoðenju Dwighta Howarda,  pojaèati svoju visoku liniju i kao dva cilja naveli su dovoðenje Kevina Garnetta ili Ersana Ilyasove. Oni kao najveæi problem svoje momèadi vide upravo poziciju èetvorke te æe im cilj na ljeto biti upravo rješavanje te pozicije.

S druge strane pitanje je zašto bi Garnett uopæe dolazio u Netse. Odgovor bi mogli pronaæi u želji Celticsa da ako ne ostvare dobar rezultat u doigravanju krenu u stvaranje nove momèadi koja više ne bi ovisila o velikoj trojci ali isto tako i mnogo više novca koje bi Garnett dobio od vlasnika Netsa. Garnett bi s Deronom Williamsom, Brooksom, Wallaceom i Lopezom sigurno èinio veoma jaku ekipu na Istoku sljedeæe sezone.

Naravno, pitanje je i hoæe li Williams biti èlanom Netsa sljedeæe sezone, on takoðer postaje slobodan igraè i imat æe ponude velikog broja NBA ekipa za razmatranje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE