Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nevjerojatni Love, Jazzeri opet preokrenuli

Sinoæ nam je NBA liga ponudila 10 susreta u kojima je nekoliko utakmica riješeno u posljednjim trenutcima, a jedna je utakmica otišla i u produžetak.

Utah Jazz nastavlja s nevjerojatnim preokretima ove sezone. Nakon -16 protiv Clippersa, -22 protiv Miamija i -18 protiv Orlanda, ovoga su se puta uspjeli vratiti protiv Atlanta Hawksa nakon zaostatka od 11 poena razlike poèetkom posljednje èetvrtine. Ponovno je sjajan bio Deron Williams sa 24 poena i 10 skokova, a Al Jefferson je pridodao 15 koševa, 10 skokova i 6 asistencija. 23 poena zabio je Joe Johnson za poražene.

Kevin Love i Michael Beasley gotovo su sami odveli svoje Timberwolvese do pobjede nad New York Knicksima. Love je postigao 31 poena i uhvatio 31 (!!!) skok. Beasley je zabio još više, 35 poena. Kod Knicksa su svi igraèi poèetne petorke postigli po 14 ili više poena, najviše Danilo Gallinari sa 25.

Houston je uspio ostvariti i prvu pobjedu na gostujuæem terenu ove sezone. U pobjedi nad Indiana Pacersima najbolji je bio Brad Miller sa 23 poena, 8 skokova i 5 asistencija, dok je kod Indiane najbolji takoðer bio centar, Roy Hibbert sa 18 poena i 8 skokova.

Raptorsi i Pistonsi takoðer su uspjeli ostvariti prve pobjede na gostujuæim terenima. Raptorse su Andrea Bargnani sa 27 i DeMar DeRozan sa 26 poena vodili u iznenaðujuæoj pobjedi nad Orlandom kod kojega je Dwight Howard postigao 25 poena i 8 skokova. Pistonsi su u produžetku nadigrali LA Clipperse za svoju treæu pobjedu sezone. Charlie Villanueva je s klupe ubacio 30 poena a još su petorica ostvarila dvoznamenkast broj poena. Ozlijeðene Clipperse predvodio je Eric Gordon sa 28 poena i 5 asistencija, a rookie Blake Griffin postigao je 18 poena i 18 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE