Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

New York Knicksi u lovu na još jednu veliku zvijezdu

Nakon tradea u kojem su doveli MVP-a 2011. godine, Derricka Rosea, New York Knicksi se okreću potrazi novih igrača, s kojim bi upotpunili svoju ekipu za narednu sezonu.

Naime, Phil Jackson je rekao Roseu kako namjerava dovesti još jednu veliku zvijezdu NBA lige, a to je Kevin Durant.

Durant će ovo ljeto po prvi puta u svojoj karijeri biti slobodan igrač, te će primati ponude većine klubova u NBA ligi.  Knicksi će sad u ponudi imati i Rosea, te ćemo vidjeti dali je to dovoljno za potpisivanje Duranta.

Iako Golden State Warriorsi, San Antonio Spursi i Oklahoma City Thundersi imaju veće šanse za potpisivanje Duranta, ne treba nikad otpisati mogućnost dolaska Duranta u New York.

S druge strane, prema informacijama agenta Andyja Millera, španjolski centar, Willy Hernangomez, se planira priključiti Knicksima, koji su ga birali na prošlogodišnjem draftu, kao 35. pick.

” Moja je namjera postići dogovor s New York Knicksima i da Willy dođe u New York sljedeće sezone”, rekao je Miller.

Hernangomez bi se tako pridružio svom bivšem suigraču Kristapsu Porzingisu, s kojim je dijelio svlačionicu u Sevilli, sezone 2014/2015.

22-godišnji Španjolac je trenutno član Real Madrida, te je jedan od najbolji centara trenutno u Europi, a sezonu završio s 6,1 poena, 3,4 skoka i 65 FG%.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE