Wednesday, May 8, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kyrie Irving propušta do četiri tjedna zbog ozljede

AllStar playmaker Cleveland Cavaliersa Kyrie Irving nezgodno je pao noćas na lijevo rame u trećoj četvrtini utakmice protiv Toronto Raptorsa.

Dobra je vijest što je rentgenska slika negativna te nema nikakvih oštećenja. Sutra će Irving na novi pregled ramena i tada ćemo znati više o ozbiljnosti ozljede te hoće li trebati propustiti koju utakmicu zbog rehabilitacije.

Osjećam se užasno, rame me užasno boli te to što je rengenska slika negativna mi nije baš neka utjeha”, izjavio je nakon pregleda Irving.

Kyrie je bio fauliran u toj akciji i morao je šutirati slobodno bacanje s jednom rukom, a odmah nakon toga je trener Byron Scott povukao Irvinga s terena koji je imao bolnu grimasu na licu.

Cleveland je gubio u zadnjim sekundama 98:96 te su imali napad za pobjedu no C.J. Miles je promašio tricu. Utakmica je završila 100:96 za Raptorse. Napomenimo da je Kyrie upravo protiv Toronta zabio tricu za pobjedu 0,7 sekundi prije kraja prije 2 mjeseca.

Kyrie Irving trenutno prosječno bilježi 23 koševa, 5,7 asistencija te 3,7 skokova po utakmici.

DOPUNA: Nakon detaljnog pregleda u Clevelandu otkriveno je istegnuće mišića u ramenu te će najbolji igrač Cavaliersa morati odmarati tri do četiri tjedna.

Latest Posts

NE PROPUSTITE