Wednesday, November 29, 2023

ZADNJE OBJAVE

Ni nakon 12 sati pregovora nema dogovora

Vlasnici NBA momèadi i Unija igraèa razgovarali su gotovo punih 12 sati ne bi li došli do nekog dogovora oko prekida lockouta.

Predsjednik NBA lige David Stern prvi je izašao iz sobe za sastanke nakon èega je novinarima dao ne previše optimistiènu izjavu.

“Ne bih govorio o optimizmu ili pesimizmu. Nije da ne uspijevamo, ali isto tako nije ni da uspijevamo doæi do dogovora. Jednostavno smo na mrtvoj toèci”, rekao je Stern.

Predstavnik igraèa Derek Fisher takoðer nije bio preoptimistièan nakon maratonskih pregovora.

“Ne mogu reæi da smo napravili neki pomak danas. Ali naæi æemo se ponovno sutra (èetvrtak) i vidjeti možemo li konaèno završiti ove pregovore”, rekao je razigravaè LA Lakersa.

David Stern je izjavio da æe u sluèaju postizanja dogovora biti potrebno oko 30 dana da se krene s prvim utakmicama nove, skraæene, sezone. Veæ je dosada otkazano prvih mjesec dana (studeni) utakmica, a vjeruje se da æe, ukoliko se ubrzo ne postigne dogovor, i cijeli prosinac propasti.

Ipak, u amerièkim medijima ponovo se javlja optimizam, spominje se napredak na nekim podruèjima i moguænost da se postigne dogovor u narednih nekoliko dana.

Latest Posts

NE PROPUSTITE