Friday, August 19, 2022

ZADNJE OBJAVE

Nick Collison produžuje ugovor s Thunderom

Čelnici Oklahoma City Thundera uspjeli su danas dogovoriti produženje ugovora s pouzdanim rezervnim centrom Nickom Collisonom, kojemu je ugovor produžen za dodatne dvije sezone.

- Advertisement -

Collisonu je ovo posljednja godina starog ugovora te će zaraditi 2,2 milijuna dolara, dok će mu novi ugovor godišnje donositi 4 milijuna dolara. To mu je nagrada za dugogodišnju vjernost i suradnju koja traje 11 godina. Od početka svoje karijere 208 centimetara visoki centar nastupa za franšizu Thundera. Točnije, na draftu 2003. godine 12. izborom su ga odabrali Seattle SuperSonicsi, koji su od 2008. godine preselili u Oklahomu i uzeli naziv Thunder.

S 34 godine na leđima Collison se približava zalasku karijere te je njegov učinak na parketu na najnižim brojkama u karijeri. Trenutno bilježi 3,8 poena i 3,4 skoka po utakmici za prosječno 16 minuta na parketu.

Oklahoma ove sezone ima velikih problema s ozljedama svojih igrača, posebice aktualnog MVP-a lige Kevina Duranta te su trenutno s omjerom 24-24 na desetoj poziciji Zapada i morat će zaigrati daleko bolje i konstantnije ako žele uhvatiti poziciju za doigravanje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE