Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nick Young produžuje s Wizardsima

26-godišnji bek šuter Nick Young je ovo ljeto postao slobodan igraè. No Washington Wizardsi, njegova matièna ekipa, prvi imaju pravo ponuditi mu ugovor, jer je Young svojim ugovorom ipak zaštiæen. Kako posljednje informacije kažu, Wizardsi æe tu pogodnost i iskoristiti, te s Youngom potpisati jednogodišnji ugovor vrijedan 3,7 milijuna dolara.

Ovo ljeto Young je zadao dosta problema Wizardsima jer je odbio nekoliko njihovih ugovora zbog poteškoæa u pregovorima; naime, Young je htio ugovor od devet milijuna dolara godišnje, na što Wizardsi zaista nisu mogli pristati. Zatim su mu ponudili višegodišnji ugovor koji bi mu godišnje donieo pet milijuna dolara, no on je taj ugovor odbio, oèekujuæi da æe mu neka druga ekipa moæi ispuniti zahtjeve.

To se ipak nije dogodilo, pa æe prema svemu sudeæi Young izvuæi deblji kraj jer æe na kraju morati prihvatiti ugovor od “samo” 3,7 milijuna dolara koji je dosta manji od prve ponude Wizardsa. Ovaj ugovor bi ga vezao za glavni grad SAD-a sljedeæu godinu dana, kada bi trebala biti “ludnica” na free agencyju, pa se on takoðer ima pravo nadati dugogodišnjem ugovoru neke druge ekipe koji bi mu pojaèao bankovni raèun.

No, prema procjenama navijaèa, Nick bi trebao i dalje ostati u Washingtonu jer se radi o igraèu koji svake godine sve više napreduje, pa je tako prošle godine odigrao najbolju sezonu u èetiri godine dugoj karijeri. Imao je prosjek od 17,4 koševa, 2,7 skokova i 1,2 asistencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE