Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nicolas Batum se nada povratku treninzima za deset dana

Ozlijeđeni igrač Charlotte Hornetsa Nicolas Batum izjavio je u srijedu Charlotte Observeru kako očekuje da će biti spreman za treninge u narednih deset dana te da će moći igrati utakmice u sljedeća dva do tri tjedna.

Taj bi vremenski period pokazao da se Batum dobro oporavlja od ozljede ligamenta u lijevom laktu, koju je pretrpio u predsezoni. Bilo je zabrinutosti nakon što je Batum pretrpio ozljedu 4. listopada protiv Detroit Pistonsa, da će možda morati na operaciju te da će time i završiti svoju sezonu. Međutim, specijalist iz Dallasa je potvrdio u listopadu da bi se francuski igrač mogao oporaviti bez operacije.

Batum, starter na poziciji šutera, trebao je biti izvan stroja najmanje šest do osam tjedana. Tim iz Charlottea je bio upozoren da bi se Batum mogao osjećati spremnim za igranje prije nego što je očekivano, barem po riječima trenera Stevea Clifforda prošlog mjeseca.

Batum, u svojoj desetoj sezoni u NBA ligi, prosječno je u prošloj sezoni bio na 15,1 poena, 5,9 asistencija i 6,2 skokova. Njegova ozljeda je ostavila najviše posljedica za Hornetse od svih ozljeda ranijih sezona (premda je Jeremy Lamb dobro odigrao startera, u prosjeku zabijavši 17,1 poena).

Latest Posts

NE PROPUSTITE