Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nije došlo do dogovora: Lonzo Ball postaje slobodan igrač?!

Rok za produljenja ugovora je prošao jučer pa tako Lonzo Ball neće dobiti svoj takozvani rookie extension s New Orleans Pelicansima.

Woj javlja kako posjeduje informacije kako se dvije strane nisu uspjele dogovoriti oko uvjeta, ali igračev agent Rich Paul iz agencije Klutch Sports poručuje kako su igrač i momčad spremni nastaviti surađivati.

Suradnji na ljeto ne mora doći kraj jer će Ball postati restricted free agent pa će tako Pelicansi imati priliku za izjednačiti bilo koju drugu ponudu koju Ball dobije tijekom free agency perioda.

Tata Ball nema razloga za paniku

LaVar Ball, koji poručuje da je bolji od Michaela Jordana 1na1, nema razloga za paniku, poručio je Paul. Woj također smatra da Pelicansi neće pustiti igrača za kojeg su u paketu mijenjali Anthonyja Davisa.

lonzo-ball

Lonzo Ball – napredak u Pelicansima

S obzirom na neuspješnu epizodu u Lakersima, Lonzo je s Pelicansima ostvario značajan napredak. Drugi pick drafta je lani bio na brojkama od 11 poena, sedam asistencija i šest skokova po utakmici kao glavni playmaker.

Valja istaknuti naznake odlične suradnje sa Zionom Williamsonom od kojeg se također očekuje eksplozija u nadolazećoj sezoni.

Na kraju krajeva s Ballom je zadovoljan novi trener Van Gundy pa je za očekivati kako neće tek tako doći do prekida suradnje s jednim od najboljih obrambenih igrača u njihovoj ekipi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE