Thursday, November 30, 2023

ZADNJE OBJAVE

Nikola Baran upisao 23 poena

Hrvatski košarkaš Nikola Baran (na slici – Ivan Peljušiæ i Nikola Baran) predvodio je svoje Rollinse do pobjede u premijernoj utakmici sezone sa rekordom karijere od 23 poena.

Rollinsi su pobjedili Southern University u prvoj utakmici nove sezone sa 85:50, a predvodili su ih naš košarkaš Nikola Baran sa 23 poena i Myk Brown sa 18 poena što su obojici rekordi karijere.

Baran je bio ubojit iza linije za tri poena pogodivši 5 od 8 pokušaja, a sve ukupno je gaðao 8 od 11 iz igre, dok je njegov suigraè Brown u svojoj prvoj utakmici za Rollinse gaðao 7 od 7 sa linije slobodnih bacanja.

Ipak, nije sve išlo glatko za Rollinse koji su u utakmicu ušli loše što su gosti iskoristili za vodstvo od 6 poena razlike. Kako je utakmica odmicala domaæa momèad je igrala sve bolje  i u 12 minuti prvog poluvrijemena  prelazi u vodstvo tricom našeg igraèa. Nakon toga Rollinsi se više nisu osvrtali i prvu dionicu igre završavaju serijom 12-1 te na zasluženi odmor odlaze rezultatom 42-27.

U drugoj dionici igre ekipa našeg igraèa nije više dopustila nikakvo iznenaðenje te je prednost polako rasla do konaènih 25 poena razlike. Uz našeg Nikolu Barana i Myke Browna u ekipi Rollinsa su se još istakli I buduæi All-America igraè Nick Wolf koji je ubaio 13 poena i uhvatio 9 skokova, te Brock Blanchard sa 12 poena i Matt Robertson sa 9 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE