Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nikola Jokić ozlijedio kuk

Denver Nuggetsi igraju fenomenalno u posljednje vrijeme. Trenutno se nalaze na osmoj poziciji Zapada s omjerom 20-25. Odlične partije centra Nikole Jokića zasigurno su najveći razlog pozitivnog niza Denvera.

Tako je bilo i sinoć u pobjedi nad Phoenix Sunsima 127-120, gdje je Jokić za 35 minuta ubacio 29 poena, uhvatio 14 skokova i podijelio 8 asistencija, ali igru je morao napustiti ranije.

Na 1:47 do kraja susreta, Nikola je pao na parket uz bolnu grimasu na licu nakon čega su ga okupirali suigrači. Nekako se pridigao, odšepao do svlačionice držeći se za lijevi kuk. Daljnji medicinski pregledi su pokazali da ozljeda nije ozbiljnije prirode te je nakon utakmice držao led na lijevom kuku. No, nakon dodatnih pregleda bit će ustanovljeno o čemu se konkretno radi.

„U svlačionici se osjetio čudan osjećaj, kao da smo ga izgubili. Nikola je super momak, ne posjeduje ego, ponaša se poput djeteta, zabavlja se i sve ga ovdje vole. Uspjeh ga nije pokvario te je još uvijek ono dijete koje je bilo zbog čega ga mnogi poštuju i brinu za njega“, kazao je trener Nuggetsa Mike Malone, dok je suigrač Darrell Arthur dodao:

„Drago mi je što nije ništa ozbiljno. Vjerojatno će propustiti par utakmica kako bi odmorio tijelo i eto ga nazad. No, bez obzira na sve, nedostajat će nam na parketu.“

U 40 odigranih susreta ove sezone, popularni Joker bilježi 15,2 poena, 8,4 skokova, 3,9 asistencija te 59% šuta iz igre za 25,8 minuta na parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE