Friday, September 22, 2023

ZADNJE OBJAVE

Nikola Peković na neodređeno izvan parketa

Nikola Peković provest će još neodređeno vrijeme van terena te nastavlja sa svojim oporavkom nakon operacije desne Ahilove tetive koju je imao 8. travnja 2015. godine.

Naša glavna briga je Nikolino zdravlje“, kazao je generalni direktor Minnesote Timberwolvesa Milt Newton. Naš prioritet je vratiti ga čim prije na teren, igrajući na jednakoj razini kroz kontinuirani vremenski period. Nakon mnogo konzultacija s Nikolom, naše medicinsko osoblje i glavni doktori vjeruju da je produljenje rehabilitacije nužan korak u procesu oporavka.

Obično oporavak nakon operacije Ahilove tetive traje 9 – 15 mjeseci“, rekao ke potpredsjednik Minnesotine sportske performanse Arnie Kander. „Iako smo ostvarili značajni napredak s Nikolom nakon operacije, došli smo do zaključka da ako mu želimo omogućili najbolju mogućnost za neprekidan uspjeh na terenu, moramo i dalje biti fokusirani na njegovu rehabilitaciju i to postaviti kao prioritet. Nastavit ćemo i dalje raditi u doglednoj budućnosti s ciljem vraćanja Nikole na teren u odgovarajuće vrijeme.“

Peković je ove sezone, u 12 odigranih utakmica, na prosjeku od 5 poena, 2 skoka i 1 asistencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE