Wednesday, May 1, 2024

ZADNJE OBJAVE

Noah: Bio bih jako sretan da u doigravanju sretnemo Cavalierse

Mogli bismo reći da se, nakon kušnji i nedaća u početnom dijelu sezone, momčad Cleveland Cavaliersa konačno pronašla i kliknula na svim razinama. Sigurno su tu uvelike pomogli i razmjene kojima su pojačani s Mozgovom, Shumpertom i Smithom. Usprkos tome što su u 22 utakmice nakon All-Star pauze Cavsi na omjeru od 17 pobjeda i samo 5 poraza te bi ih se mnogi bojali susresti u doigravanju, postoje i oni koji ne dijele to mišljenje.

Mi smo puni samopouzdanja. Cleveland je odlična momčad, no mi vjerujemo u sebe. Bilo bi sjajno igrati protiv njih u doigravanju. Vrlo uzbudljivo. Nadam se da će se to i dogoditi,“ izjavio je centar Chicago Bullsa, Joakim Noah.

Gdje točno imamo prednost? Nisam siguran,“ rekao je Noah nakon pitanja zbog čega bi Bullsi bili favoriti u tom obračunu. „ Međutim, ne smijete preskakati korake. Sljedećih pet utakmica je vrlo važno za našu momčad. Ako se ukaže prilika da u doigravanju igramo protiv Clevelanda, bio bih jako sretan. Ne samo ja, nego i cijela momčad.“

Cavsi trenutno drže drugo mjesto Istočne konferencije i ne mogu stići prvoplasirane Hawkse, a Bullsi treće. U slučaju da se Chicago odupre napadima Raptorsa i Wizarda koji za njima kasne samo jednu, odnosno, dvije utakmice, lako je moguće da u drugoj rundi ako ne bude nekih iznenađenja vidimo obračun Bullsa i Cavsa. Uz ovakve najave, mogućnost tog susreta u doigravanju zaista željno iščekujemo.

Latest Posts

NE PROPUSTITE