Sunday, January 29, 2023

ZADNJE OBJAVE

Noah: Garnett je zao i ružan

Centar Chicago Bullsa Joakim Noah još jednom je dao do znanja da mu Kevin Garnett nije drag.

- Advertisement -

“Kevin Garnett neæe, neæe, dobiti od mene poklon za Božiæ,” rekao je Noah u emisiji “The Waddle & Silvy Show” koja se emitira na ESPN 1000. “Nije mi drag.”

Svaða izmeðu Noaha i Garnetta zapoèela je u doigravanju prošle sezone. Kada je Garnett suspendiran zbog udaranja laktom Quentina Richardsona, Noah, koji je igrao u Clevelandu protiv Cavaliersa, je potvrdio da je Garnett “prljav igraè.” “On je vrlo zao momak,” rekao je Noah. “Gdje je ljubav? Uopæe je nema. I ružan je takoðer.”

Ono što èini ovaj odnos još èudnijim je to što je Noah odrastao sa posterom Garnetta na zidu svoje sobe. “Imao sam njegov poster u svojoj sobi,” rekao je Noah. “Nosio sam njegov dres. Istina je da sam se u svojoj prvoj NBA sezoni divio tom èovjeku, ali on me na neki naèin ugasio. Bio je vrlo zao prema meni u mojoj prvoj sezoni. Iz nekog je razloga zao samo prema mladim momcima i europskim igraèima. Ne znam zašto, ali ne voli ih. Nije ugodan. Ja puno prièam na terenu, ali èovjeèe, budi malo pažljiviji.”

- Advertisement -

Noah ove sezone ima nešto bolji uèinak od Garnetta sa 15. 7 poena i 15 skokova po utakmici prema Garnettovih 15 i 10.3, ali Boston je prva momèad istoène konferencije sa 6 pobjeda i 2 poraza, dok su Bullsi zauzeli èetvrto mjesto sa tri pobjede i tri poraza.

Latest Posts

NE PROPUSTITE