Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Noah: Garnett je zao i ružan

Centar Chicago Bullsa Joakim Noah još jednom je dao do znanja da mu Kevin Garnett nije drag.

“Kevin Garnett neæe, neæe, dobiti od mene poklon za Božiæ,” rekao je Noah u emisiji “The Waddle & Silvy Show” koja se emitira na ESPN 1000. “Nije mi drag.”

Svaða izmeðu Noaha i Garnetta zapoèela je u doigravanju prošle sezone. Kada je Garnett suspendiran zbog udaranja laktom Quentina Richardsona, Noah, koji je igrao u Clevelandu protiv Cavaliersa, je potvrdio da je Garnett “prljav igraè.” “On je vrlo zao momak,” rekao je Noah. “Gdje je ljubav? Uopæe je nema. I ružan je takoðer.”

Ono što èini ovaj odnos još èudnijim je to što je Noah odrastao sa posterom Garnetta na zidu svoje sobe. “Imao sam njegov poster u svojoj sobi,” rekao je Noah. “Nosio sam njegov dres. Istina je da sam se u svojoj prvoj NBA sezoni divio tom èovjeku, ali on me na neki naèin ugasio. Bio je vrlo zao prema meni u mojoj prvoj sezoni. Iz nekog je razloga zao samo prema mladim momcima i europskim igraèima. Ne znam zašto, ali ne voli ih. Nije ugodan. Ja puno prièam na terenu, ali èovjeèe, budi malo pažljiviji.”

Noah ove sezone ima nešto bolji uèinak od Garnetta sa 15. 7 poena i 15 skokova po utakmici prema Garnettovih 15 i 10.3, ali Boston je prva momèad istoène konferencije sa 6 pobjeda i 2 poraza, dok su Bullsi zauzeli èetvrto mjesto sa tri pobjede i tri poraza.

Latest Posts

NE PROPUSTITE