Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Noah naljutio Bookera na treningu

Devin Booker najbolji je igrač Phoenix Sunsa, no u skladu s vremenom u kojem se prate neki novi trendovi u NBA ligi, nedostatak prave kompetitivnosti i njegova je slika i prilika.

Većina NBA igrača proteklih mjesec dana priprema se za novu sezonu igrajući ‘prijateljske’ utakmice s društvom ili s aktualnim NBA kadrom koji pokušava na svaki način iskoristiti slobodno vrijeme prije početka trening kampova za otprilike mjesec dana.

Jedna od takvih utakmica ozbiljno je naljutila mladog Devina Bookerakoji je trenutno najbolji igrač Phoenix Sunsa, jedne od najgorih momčadi lige proteklih godina. Naime, 22-godišnjak ozbiljno se naljutio na, ni manje ni više, Joakima Noaha zato jer ga ovaj udvajao na trening utakmici. Booker je ljutito odgovorio francuskom centru: ‘Čovjeće, cijele me sezone udvajaju, ne dopuštam da me se tako ometa u ovakvim utakmicama!‘. Noah je imao spreman odgovor: ‘Pa ovo je trening, tako postaješ boljim igračem!

Iako je zapravo cijela ova priča prilično besmislena, ipak je izazvala podosta pozornosti među NBA zvijezdama, a javio se i Kevin Durant.

Trening utakmice su za guštanje, gluposti poput udvajanja ostavite za važne utakmice‘.

Booker je prošle sezone s gotovo 27 prosječnih poena bio jedan od najboljih strijelaca lige, međutim nije uspio pomoći Sunsima da se prvi put nakon osam godina plasiraju u doigravanje. Možda će im u novoj sezoni u tome pomoći Dario Šarić koji je prije dva mjeseca sletio u Arizonu kroz razmjenu s Minnesotom. Sunsi će u Montyju Williamsu imati i novog trenera.

Što se pak tiče ranije spomenutog Joakima Noaha, nakon godina muke s ozljedama, lani je odigrao vrlo dobru sezonu u Memphisu, a sada bi kao slobodan igrač mogao pojačati Los Angeles Lakerse koji su nedavno ostali bez DeMarcusa Cousinsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE