Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Noah: Spremni smo šokirati svijet

U subotu naveèer kreæe doigravanje u NBA ligi, a prvi æe na parket košarkaši Clevelanda i Chicaga. Prvi su ostvarili najbolji omjer u kompletnoj ligi, a Chicago se kao posljednji ubacio meðu osam najboljih na Istoku.

Sve do posljednjih utakmica se nije znalo tko æe kao osmi u Istoènoj konferenciji igrati u doigravanju. Borili su se za to mjesto Chicago i Toronto, a Bullsi su pobjedom kod Charlotte obranili poziciju i dobili u prvom krugu za suparnika Cleveland, momèad predvoðenu LeBronom Jamesom.

Imaju Jamesa, ali nemaju previše drugih igraèa koji mogu dokrajèiti suparnika. Znam da bi naša ukupna pobjeda bila apsolutno iznenaðenje za sve, ali mi smo spremni šokirati svijet“, rijeèi su Joakima Noaha, važnog kotaèiæa u redovima Chicaga, koji je nastavio:

Nitko niti u jednu seriju doigravanja ne ulazi kako bi izgubio. Iako imamo preko puta jakog suparnika, vjerojatno i najtežeg, neæemo odustati niti u jednom trenutku. Spremni smo za borbu i znam da æe ovo biti itekako zanimljiva serija. Uvjeravam vas da ovo neæe završiti u èetiri ili pet utakmica.

Spomenimo samo da su u osnovnom dijelu sezone obje momèadi dobile po dvije domaæe utakmice.

Latest Posts

NE PROPUSTITE