Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Noah: Imam želju biti meðu najboljim igraèima

Joakim Noah, 24-godišnji košarkaš Chicaga i deveti izbor tog kluba na NBA draftu 2007. godine, govorio je u francuskom L’Equipeu o aktualnoj situaciji.

Povod je bila verbalna svaða sina poznatog tenisaèa Yannicka Noaha i ponajboljeg košarkaša današnjice LeBrona Jamesa na ogledu Chicaga i Clevelanda.

U jednom trenutku ogleda je Noah prigovorio LeBronu, oèigledno iznerviran minusom svog kluba na utakmici i èinjenici da Chicagu ide iznimno slabo u posljednje vrijeme. Chicago, naime, ima èak sedam poraza u zadnjih osam utakmica.

“Istina je, frustriran sam kako igramo u ovom trenutku. I ja, a i cijela momèad. I onda, kada se dogaðaju takve stvari, dogodi se da svi igraèi Clevelanda plešu dok nas gaze na parketu. Nije mi to bila lijepa scena” rekao je u prvi moment Noah, ali i dodao:

“Isprièavam se zbog tog svog poteza, nisam smio tako reagirati, nisam se smio iznervirati. Imam želju biti meðu najboljim igraèima NBA lige, a svi takvi igraèi su znali kontrolirati emocije. Nisam smio izgubiti razum i ponavljam da se sliène stvari više neæe dogaðati” završio je Noah.

Latest Posts

NE PROPUSTITE