Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Noć pomora favorita: Lee ubacio tricu za slavlje Warriorsa, Cavsi su srušili i Sixerse!

O povijesnom poluvremenu Dallas Mavericksa protiv Los Angeles Clippersa već smo pisali, a noćas je odigrano pregršt zanimljivih dvoboja. Golden State Warriorsi su tricom Damiona Leea dvije sekunde prije kraja srušili Chicago Bullse, Cleveland Cavaliersi su na omjeru 3:0, a na pobjedničke su se staze vratili Phoenix Sunsi. Bila je ovo noć u kojoj su padali favoriti, pa su tako i Knicksi bili bolji od Bucksa

Ratnici su upisali prvu pobjedu u novoj sezoni na gostovanju u Chicagu, a najzaslužniji je ponovno bio Steph Curry s 36 poena i 6 asistencija. Iako su domaćini u posljednju dionicu ušli s rezultatskim vodstvom i na četiri minute do kraja imali su +9, Oubre, Curry, Looney i na kraju Lee napravili su preokret za veliko slavlje. Osim Stepha, istaknuo se i Wiggins s 19 poena, 9 skokova i 4 asistencije. LaVine je u domaćim redovima brojao do 33, ali to nije bilo dovoljno.

Da vam je netko rekao kako će Cavsi sezonu započeti s tri vezane pobjede, vrlo vjerojatno bi se zapitali za njegovo zdravlje. Međutim, Sixersi su još jedni favoriti koji su se našli na Clevelandovoj listi pobijeđenih. Dvoboj je usmjeren ka pobjedniku već u prvom poluvremenu koje su Cavsi zaključili s +14, a prednost je do kraja samo rasla. Konačnih 94:118 dokazuje da trunke neizvjesnosti nije bilo u ovome susretu… Drummond je dominirao ostvarivši double double od 24 poena i 14 skokova, Sexton je dodao 22 poena. U redovima momčadi iz Philadelphije bolji od ostalih bio je Harris s 16 poena te 9 skokova.

Šišijevi Phoenix Sunsi uzvratili su u back-to-back dvoboju Sacramento Kingsima za dvoboj odigranih prije samo 24 sata. Ključnom se pokazala treća dionica u kojoj je ekipa iz Arizone otišla na dvocifrenu prednost, koju su do kraja sačuvali te tako upisalo drugu pobjedu u trećoj utakmici sezone. Bridges je ubacio 22, a odličnu rolu s klupe imao je Johnson ubacivši 21 poen za isto toliko minuta na parketu. Hield je kod Kingsa postigao 17 poena.

NBA 27.12.
UtakmiceRezultati
Dallas Mavericks vs. Los Angeles Clippers124:73
Brooklyn Nets vs. Charlotte Hornets104:106
Orlando Magic vs, Washington Wizards120:113
San Antonio Spurs vs. New Orleans Pelicans95:98
Philadelphia 76ers vs. Cleveland Cavaliers94:118
Milwakuee Bucks vs. New York Knicks110:130
Boston Celtics vs. Indiana Pacers 107:108
Golden State Warriors vs. Chicago Bulls129:128
Phoenix Suns vs. Sacramento Kings116:110
Minnesota Timberwolves vs. Los Angeles Lakers91:127

Latest Posts

NE PROPUSTITE