Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nova ozljeda Dwyanea Wadea

Navijaèi Miami Heata su bili oduševljeni tijekom ljeta kada su shvatili da æe uz Dwyanea Wadea ove sezone u sastavu imati još dvije velike NBA zvijezde – LeBrona Jamesa i Chrisa Bosha.

Uspjesi su time veæ na startu bili zagarantirani, a najveæi strah se pojavljivao pri pomisli na ozljede nekoga od trojca velikana. Tijekom sijeènja su ozljede i napale taj trolist i to svakoga od njih. Zbog toga je Miami uletio u negativnu seriju, pa su tako izgubili pet od posljednjih sedam utakmica. Uspjeli su pobijediti samo Toronto i Detroit, ovog petka naveèer, na svom parketu.

Prvo zbog ozljede nije igrao LeBron James, potom je na pauzu morao otiæi i Chris Bosh zbog ozljede lijevog gležnja (još je uvijek izvan parketa), dok je u stalnom ritmu malo igranja, pa malo pauziranja Dwyane Wade.

U petak naveèer je LeBron James predvodio Miami do reèenog uspjeha protiv Detroita tako što je ubacio 39 poena, uz osam skokova i devet asistencija, a zbog ozljede zgloba desne ruke utakmicu nije odigrao Wade.

U subotu æe Wade biti izložen magnetskoj rezonanci da se ustanovi težina ozljede, ali je po izvještajima iz kluba vrlo vjerojatno da neæe otputovati na gostovanje kod Oklahome Cityja, gdje Miami igra u nedjelju naveèer.

Miami je trenutaèno na diobi drugog mjesta Istoène konferencije s omjerom 32-14.

Latest Posts

NE PROPUSTITE