Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nova ozljeda Bryanta – propušta šest tjedana

Samo šest odigranih utakmica nakon povratka na teren, šuter Los Angeles Lakersa Kobe Bryant zadobio je novu ozljedu. Nakon puknuća Ahilove tetive pred kraj prošle sezone, ovaj put radi se o ozljedi lijevog koljena, što je druga ozbiljna ozljeda u zadnjih godinu dana.

Tako će Lakersi ponovno ostati bez svojeg najboljeg igrača, i to na šest tjedana, koliko govore prve procjene. Dobra je stvar što neće biti potrebna nova operacija, no svejedno je nova ozljeda Kobeja uvelike zabrinula sve navijače ekipe. Novi veliki šok Lakersi su nedavno objavili na Twitteru.

Ovo je još jedan težak udarac za Lakerse, jer Kobe nije jedini igrač u sastavu koji ima problema s ozljedama. Naime, osim ovoga potvrđeno je i da se Steve Nash neće vratiti još barem četiri tjedna na parket. Ako se tome dodaju i ozljede Stevea Blakea i Jordana Farmara, teško je reći što slijedi žuto-ljubičastima u trenucima kada nemaju zdravog playmakera i Bryanta. Sigurno ne pomažu ni česti razgovori o razmjeni Paua Gasola, tako da se doigravanje čini vrlo daleko za ovu sezonu, naročito na tako jakom Zapadu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE